Praise the lord?

God afton bloggläsare.
Jag måste börja med att berätta vilken otroligt mysterisk dygnsrytm jag har kommit in i. Jag går och lägger mig runt 21:00 och vaknar innan det har blivit ljust, oftast klockan 06:00, vilket leder till att jag faktiskt är pigg på dagarna och inte vandrar runt på skolan som en mumlande zombie. Kan det verkligen vara hälsosamt? Jag skulle inte tro det.
Dagen började idag med en lektion i Multimedia med Serious Lars som kom instapplades några minuter försent och såg verkligen ut som att han hade vaknat under en buske och krupit till skolan, helt förstörd med andra ord. Påsarna under ögonen var större än dom gigantiska blå påsarna man får på IKEA och kroppsspråket förde genast tankarna till en utvecklingsstörd neandertalare.

Jag måste  få nämna två saker som står högt upp på viktighetsskalan:
Guitar Hero III släpps inom kort och sällan har jag stött på något som når så högt upp på denna svårflörtade skala.
Magnus Betner ska köra stand-up i Stockholm som jag och Greken ska gå och se den 21:a och jag känner på mig att han kommer att vara extra dryg mot det mesta.

I skolan så är allt som det brukar, nya ord byts ut mot de gamla och det som just nu är högst på Ord-toppen är att man praisar någon. När man praisar någon äger man denne individ så hårt så att självaste Gud blir imponerad.
När nya ord tillkommer så är det oftast så att man väljer ut ett ord och ger det en helt ny innebörd så att utomstående ska förstå så lite som möjligt av det man säger. Om en utomstående skulle spendera en hel dag i klassen 2C så skulle denne bli överöst med "Arrå:n" och fraser som "Så mycket gräns".
Det finns så många gränsöverträdare i detta land, och inte blir det bättre av att jag går på samma skola som Paul Jacks och har lärare som Kjell2Kjell, Somchai och den mycket saknade Rachid.

I den här delen av inlägget så tänker jag berätta om det nya "spel" som jag har börjat med. Det heter Biltjuv och jag antar att alla som läser detta vet vad det är, annars får ni i läxa att ta reda på vad det är och redovisa för mig senast nästa lördag.
Som man kanske kan lista ut på namnet så stjäl man bilar och det är så kul så man inte vet vart man ska ta vägen. Vi är tre stycken i klassen som ha fastnat för detta underbara "spel", det är jag själv, Vattenskallen och *suck* Melmer. Självklart så kan inte Melmer acceptera nederlag och MÅSTE vara bäst så han är högst level med mig hack i häl och sist kommer Mr. Vatten.
Många i klassen tycker om att göra oss (speciellt mig) till åtlöje för att vi spelar detta spel och "ledaren" över dom klagande är Gebbe men här kommer det Roliga med stort R. Medan vi sitter och spelar Biltjuv och faktiskt "gör" någonting så sitter han på fullaste allvar och TITTAR på andra karaktärers utrustning på en World of Warcraft sida! Så har han mage att klaga på mig.

Negativt: Melmer börjar nå den onåbara gränsen.

Positivt: Bangnus har inte setts till på skolan på ett bra tag!

All makt åt Tengil!