Fotbollsturnering

Idag så hade vi en mycket ärofylld kamp i sporten fotboll, efter som alla vägrar ha någon struktur i laget så fick det bli någon form av alla på bollen taktik.
Första matchen så smiskade vi till några ettor med 1-0 men sen gick det bara utför. Men det firnurliga i det hela är att om man åker ut så får man självklart åka hem, så merparten av vårat lag var hyfsat nöjda med resultatet, med merparten så menar jag ALLA utom Lars-Sebbe och Lars-Max som tydligen tycker det är roligt att sparka boll med sina vänner och åka på pinsamma förluster.
I den andra matchen så fick jag agera något som dom i fotbollsvärlden tydligen kallar för back vilket jag nu på efterhand fick ångra. Det är tydligen så i fotboll att när man är back så kan det hända att man får stenhårda skott på sig eller en gigantisk anfallare som springer rakt in i en. Jag fick blockera ett stenhårt skott med baksidan av mitt smalben, vilket resulterade i ett smärtsamt vrålande och ett nu väldigt ömt ben.
Men eftersom jag är en riktig hårding så genomförde jag matchen och gnällde inte alls på mitt så fruktansvärt skadade ben. Somchais incident när han snubblade på bollen och bröt handleden är ju en baggis om man jämför med mitt sargade ben.

Ha det så bra och spela mindre fotboll kära bloggläsare
All makt åt Tengil!

Skolstart

Nu gott folk har jag börjat mitt andra år på gymnasieskolan IT-gymnasiet, det är en skola som sakta men säkert förvandlar en person till en riktig praktnörd. Det enda positiva som man kan få ut ur den skolan är ett otroligt vidgat vokabulär. Ord som tilt, sitt livs och så vidare grundades på denna skola, oftast av Alfred som tar med sig och vidareutvecklar fraser han hör på diverse gibb.
För att komma till min nya klass så har en del smeknamn givits ut. Jag kan räkna upp dom som har blivit namngivna hittils. Grisen, Squerehead, Bajs-Magnus, Skinnpallet, Råttan, King-Kong och Vingen. Dom flesta har blivit namngivna efter sitt utseende förutom Bajs-Magnus, han är döpt efter en pinsam liten insident.
VI har bara två av våra forna lärare kvar och tyvärr så är en av dom Kambiz Kafi. Denne icke svenske "utbildare" försöker verkligen att vara polare med alla i klassen men lyckas inte allt för väl. Han pratar väldigt roligt vilket får en att inte kunna ta honom på alvar och det är ännu svårare att lyssna på honom när han inför varje lektion har gjort ett nytt bildspel i Powerpoint. Han överanvänder verkligen det programmet och visar stolt upp alla stavfel och gramatiska fel. Kambiz verkar vara senil och följa någon annan tidsräkning än vi andra också, han skickade ut Sebastian och Alfred för att dricka upp sina Festisar som dom köpt till smuggelpris nere i centrum och när dom kom in igen så hade han glömt bort att han låtit som dricka klart och satte 5 minuter frånvaro på dom, 30 sekunder senare så kommer Skinnpallet, råttan och resten av dom som underhåller sig med att spela Ping-pong på rasten och på dom satte han helt plötsligt 10 minuters frånvaro.
En ny lärare i det helt nya ämnet programering har dykt upp också vid namn Rachid Zakaria, bara namnet borde ge er en helhetsbild av hur dålig lärare han är. Vi brukar kalla honom för Kambiz 2.0 eftersom även han har någon slags fetish för Powerpointpresentationer.
Han har lärt sig ordet kompilator som han överanvänder på alla lektionstimmar, ett typiskt citat kan vara följande
"Har du kört programmet i kompilator?"
"Ja, Lars-Rachid, det går ändå inte"
"Då måste du ha gjort nåt fel med inställningar till kompilator, jag kan ändra så att kompilator fungerar"
Ordet Patt är tvetydligt också, det kan vara både Pad eller Path så man får liksom gissa sig till vad det är han menar i vissa situationer.
Här sitter jag nu och är märkbart upprörd, men det hela slutar inte här. Vi har Edvard Panes som tycker om att lysa med laserpennor på folk och Somchai Ngsmbrchingdingi som inte kan säga r och förlorar slagsmål mot fotbollar.
Så som sagt en mycket god start på ett år som verkar nå oanade höjder av tilt.

All makt åt Tengil!