Spelberoende.. och svin till klasskompisar

I skolan så har en ny trend startat. Det hela går ut på att ha så många släktingar som möjligt egentligen. Några i klassen sitter och registrerar mängder med medlemmar ur sin släkt eftersom att dom inte är fyllda 18 år, då får dom hela 10 Euro att spendera på diverse kasinospel. Det mest populära är utan tvekan Roulette. Gebbe använder sig av "sin taktik" att lägga dubbelt så mycket på varje bet så man alltid går plus när man vinner, vilket fungerade väldigt bra tills han fegade ur och drog hem 500:-


I fredags hände en mycket otrevlig sak. Jag blev som vanligt bestulen på min ena halva till laddaren strax innan vi skulle gå till tåget från skolan. Jag blev som vanligt lite småsur och tänkte för mig själv att någon kommer att dö en plågsam död för detta när jag ser att Vattenskallen står och viftar med den andra halvan. Jag blev då lite gladare och tänkte, "HA! Den här gången lyckades ni inte era uppstoppade jävla rännstenstiggare!"
När jag kommer hem, fortfarande nöjd över att ha överlistat dessa elaka såkallade kompisar så ser jag till min fasa att Vattenskallen tydligen trodde att dom hade gömt min laddare i ett klassrum fullt med andra sladdar. Alltså hade han gett mig en strömsladd till nåt jävla Oscilloskop. Jag satt alltså utan laddare hemma i helgen och har därför inte kunnat uppdatera bloggen så mycket som jag kanske velat göra.

Positivt: Sebbe har återvänt med en skadad rygg
Negatvt: Idag kom den så efterlängtade snön -.-

All makt åt Tengil!


Viktigt!

Bloggläsare, nu kör vi! Jag har bestämmt mig för att skriva mer i min blogg MEN det kommer att ske förändringar.
På grund av risken för skrivkramp och vissa motiveringssvårigheter så kommer jag att skriva fler inlägg, men dom kommer att vara kortare.
För att då komma till någonting intressant så vill jag berätta om mitt extremt kassa immunförsvar. Jag har nu varit sjuk i 9 dagar och kommer troligen att hosta mig fram i vardagen ett bra tag till om man ser på exempel som Sebastian och min egen mor.


Snart så är det dags för en ny konsert av guden Stephen Lynch! Det kommer bli extrema mängder kul! Jag, Gebbe, Greken och Gabbe ska gå. Det blir som en sång standup. Han kör låtar och pratar lite mellan, sjukt kul!
När jag ändå är inne på konserter så kanske ni kan ana vad som kommer näst? Självklart när jag och Grekjäveln var och såg Megadeth! Anledningen till att jag skriver "Grekjävlen" är för att man blir så irriterad när man skriver hans namn så man bara måste förlolämpa honom.
Hur som helst så stod jag ca 4-5 meter från självaste Dave Mustaine! Det skulle jag vilja påstå är större än att stå lika nära Gud, om han nu skulle finnas.

Det tycker jag får räcka för denna gång så håller jag er uppdaterade om inte dagligen så nästan iaf!

Positivt: Vi går mot varmare tider!
Negativt: Immunförsvaret är överskattat -.-

All makt åt Tengil!