Spelberoende.. och svin till klasskompisar

I skolan så har en ny trend startat. Det hela går ut på att ha så många släktingar som möjligt egentligen. Några i klassen sitter och registrerar mängder med medlemmar ur sin släkt eftersom att dom inte är fyllda 18 år, då får dom hela 10 Euro att spendera på diverse kasinospel. Det mest populära är utan tvekan Roulette. Gebbe använder sig av "sin taktik" att lägga dubbelt så mycket på varje bet så man alltid går plus när man vinner, vilket fungerade väldigt bra tills han fegade ur och drog hem 500:-


I fredags hände en mycket otrevlig sak. Jag blev som vanligt bestulen på min ena halva till laddaren strax innan vi skulle gå till tåget från skolan. Jag blev som vanligt lite småsur och tänkte för mig själv att någon kommer att dö en plågsam död för detta när jag ser att Vattenskallen står och viftar med den andra halvan. Jag blev då lite gladare och tänkte, "HA! Den här gången lyckades ni inte era uppstoppade jävla rännstenstiggare!"
När jag kommer hem, fortfarande nöjd över att ha överlistat dessa elaka såkallade kompisar så ser jag till min fasa att Vattenskallen tydligen trodde att dom hade gömt min laddare i ett klassrum fullt med andra sladdar. Alltså hade han gett mig en strömsladd till nåt jävla Oscilloskop. Jag satt alltså utan laddare hemma i helgen och har därför inte kunnat uppdatera bloggen så mycket som jag kanske velat göra.

Positivt: Sebbe har återvänt med en skadad rygg
Negatvt: Idag kom den så efterlängtade snön -.-

All makt åt Tengil!


Kommentarer
Postat av: sebbe

hahahah
(Y)

Postat av: Sebbe

...hoppas förresten att du menar att det är positivt att jag återvänt och inte att jag har skadat ryggen! xD

2008-03-17 @ 23:29:44
URL: http://sebbuur.blogg.se
Postat av: Gly

:D HAHAHAH!

2008-03-18 @ 13:09:09
Postat av: Anonym

Grymmaste bloggen någonsin =) Men skriva oftare behöver du allt göra...det börjar bli smått segt vi vill ha nya inlägg ;)

2008-05-23 @ 01:50:51
Postat av: JNY - musik & annat i mitt liv

har röstat på din bikini föresten..kolla gärna in min med:D

2010-03-25 @ 17:42:27
URL: http://jnyyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback